fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Сайтът импресия.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

За нас

Преди повече от 25 години създадохме магазин „Импресия“ – място, където всеки художник, любител и хоби артист може да открие подходящите инструменти да изрази себе си. Избрахме марки с дългогодишна история и доказано качество и до днес Marabu, Faber-Castell и Fabriano са източник на вдъхновение за много творчески натури. Дългогодишният ни опит и голямото разнообразие от висококачествени художествени материали правят „Импресия“ вълшебно място за всеки стил и вкус. Посещавайки нашия уебсайт или магазин, вие ще получите полезна информация, вдъхновение и идеи – защото вярваме, че изкуството е преди всичко споделяне.

При нас ще откриете богата палитра от материали за деца, ученици, хоби и професионални художници. „Импресия“ предлага пълния асортимент от серията Art & Graphic на Faber-Castell и е изключителен представител на немската марка Marabu за България.

Faber-Castell е компания с над 260-годишна история и за това време се е наложила като световен производител номер едно на дървени моливи. Специалната художествена серия Art & Graphic, както и серията за хоби и учащи Goldfaber предлагат класически селекции с традиции в рисуването.

Marabu от своя страна повече от 150 години запазват традицията да предлагат иновативни и атрактивни продукти за хоби и арт проекти. Техните бои за художествени и приложни техники са обичани и признати в цял свят.

Импресия е марката, с която предлагаме необходимите за рисуване аксесоари и принадлежности като стативи, палитри, платна и четки. Тяхното качество няма да ви подведе и ще направи творческия ви процес приятен и забавен.

От творбите на Микеланджело и Бетовен до днешни дни хартията Fabriano е ежедневен спътник на множество артисти в цял свят под формата на скицници, рисувателни картони и тефтери за записки. Над 750-годишната традиция на компанията продължава и в днешни дни.

Eberhard Faber е продуктов микс, ориентиран към детската аудитория с цел подпомагане развитието на креативността, усета към цветовете и двигателните умения в малките художници.

Не на последно място, в магазин „Импресия“ ценителите на качеството и разнообразието ще открият още продукти за декупаж, калиграфиялиногравюра, както и помощни материали за всяко ателие – стативичеткиакрилни боипалитри и много други.

Подходящи за подарък комплекти и възможността да бъдат опаковани на място улесняват всеки, който иска да бъде оригинален в избора си. Прилагаме нашите материали както в оригиналните подаръци и декорирани предмети, които ще откриете в магазина, така и в съботното ни ателие за деца.

Ако искате да научите повече за нас и нашите продукти, можете да го направите в магазина ни в София, както и онлайн в нашите профили в социалните мрежи FacebookInstagram и YouTube.

Благодарим ви, че избирате „Импресия“ – светът е по-хубав в цветове!