fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Сайтът импресия.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

05 Юли 2023
НОВО ПОКОЛЕНИЕ БОИ ЗА ТВОРЧЕСТВО И ДЕКОРАЦИЯ

Познатите ни от миналото алкидни бои преживяват своя ренесанс. Лесни за нанасяне, със силен пигмент и плътна консистенция, те са подходящи както за рисуване, така и за оцветяване на различни повърхности и предмети поради своята добра покривност и трайност на цветовете.

  

Иновативната серия GREEN на немския производител на бои за рисуване и декорация MARABU издига алкидните бои до съвършенството на максимална безвредност - те са веган и произведени в устойчива среда.

GREEN  е повече от цвят! Алкидните бои са модерната алтернатива за художествени и хоби проекти. Произведени в Германия в климатично неутрален производствен процес, боите съдържат 92% натурални съставки. Свойствата им ги правят подходящи както за творчески, така и за приложни проекти върху всякакви повърхности.  GREEN е серия бои, създадена като иновация за съхраняване на ресурсите, в защита на климата, като висококачествен и отговарящ на всички стандарти продукт.

  

Цветовете са класически ярки, атрактивни металикови и актуални пастелни, със силен и устойчив на атмосферни влияния пигмент. Някои от тях са комбинирани в комплекти, поставени в рециклирани кутии, които също могат да бъдат декорирани.

  

Допълнена от комплекти четки с веган косъм и натурално оцветени хартиени блокове, серията GREEN дава възможност за чудесна реализация на всички творчески проекти и идеи.